Program på Bokmässan

Bokmässans fyra dagar är fyllda av aktivitet. Varje år medverkar över 2 000 författare, forskare, serietecknare, politiker, journalister och kulturpersonligheter i debatter och diskussioner om alla tänkbara ämnen. 2016 har Bokmässan yttrandefriheten i fokus.

I slutet av maj presenteras Bokmässans seminarieprogram. Under sommar och tidig höst fyller vi på med allt som händer på scener och i montrar.

Seminarier

Seminarieprogrammet är platsen för det djuplodande samtalet. Runt 400 seminarier belyser frågor som vikten av yttrandefrihet, bibliotekens roll i samhället eller de senaste deckartrenderna. Torsdag–lördag krävs särskilt seminariekort, söndag ingår seminarierna i entrébiljetten.

Seminarieprogrammet 2016 presenteras i sin helhet 25 maj.

Scenprogram

På ett dussintal scener runtom på mässgolvet avhandlas ämnen som hälsa, populärvetenskap, matlagning, serier och skola. Alla scenprogram ingår i entrébiljetten till utställningen.

Mer information om scener och temaavdelningar hittar du här.

Monterprogram

I utställarnas montrar pågår massor av spännande aktiviteter hela dagarna. Intervjuer med kända författare, signeringar, uppläsningar, tävlingar och direktsändningar i radio och tv samsas om utrymmet. Monterprogrammen ingår i entrébiljetten till utställningen.

Uppdaterad av: Bok & Bibliotek, 2016-04-22

Nyheter

Kontakt

Följ oss även på:

Hotel service

MeetX

Gothia

Incontro SV